RAF VERSTRAETe
kok
BIOgrafie

Mijn passie voor eten en drinken bracht me waar ik nu sta.
Mijn opleiding te brugge zorgde voor de fine-tuning.
Als kok kies ik voor eerlijke, verrassende gerechten
met producten waar ik volledig achter sta.
seizoensgebonden werken is een must.
Ik sta open voor smaakmakers en technieken
uit andere culturen. Inspiratie is overal!
in elke hoek van mijn huis vind je kookboeken en -magazines.
mezelf vind je vaak op restaurant met mijn gezin.
ik kus elke dag mijn 'pollekes' voor de
vele leuke projecten die ik reeds kon uitvoeren.
de verscheidenheid aan opdrachten houdt
me scherp als kok en als mens.
2013 -2014 Opleiding tot hulp-kok, Spermalie - brugge
2014 -2015 Opleiding tot chef-kok, Spermalie - Brugge
+ Stage Spaans dak - Oud Heverlee
2015 - 2017 Freelancer bij bistro Wannes Raps - Diest
2017 Opening zaaltje - Aarschot
2017 - 2022 set-catering VIve le vélo
2020/2021 opnames kookprogramma rob-tv
2021 aankoop nieuw pand - wordt vervolgd
