BIOgrafie

           

Mijn passie voor eten en drinken bracht me waar ik nu sta. 

Mijn opleiding te brugge zorgde voor de fine-tuning.

Als kok kies ik voor eerlijke, verrassende gerechten

met producten waar ik volledig achter sta.

seizoensgebonden werken is een must.

Ik sta open voor smaakmakers en technieken
uit andere culturen. 
Inspiratie is overal!

in elke hoek van mijn huis vind je kookboeken en -magazines.

mezelf vind je vaak op restaurant met mijn gezin.

ik kus elke dag mijn 'pollekes' voor de
vele leuke projecten die ik reeds kon uitvoeren.

de verscheidenheid aan opdrachten houdt
me scherp als kok en als mens.

 

wat zit er voor jou in? Samen tafelen is olie voor de vriendschap.

2013 -2014  Opleiding tot hulp-kok, Spermalie - brugge

2014 -2015  Opleiding tot chef-kok, Spermalie - Brugge

                  + Stage Spaans dak - Oud Heverlee

2015 - 2017  Freelancer bij bistro Wannes Raps - Diest

 

2017            Opening zaaltje - Aarschot


2017 - 2020  set-catering VIve le vélo

 

2020           opnames kookprogramma rob-tv