top of page

set-catering

17850482012617632.jpg

 

sinds enkele jaren mag ik mezelf
de set-cateraar van 'vive le vélo' noemen.

​

elke dag (stipt) om 18u apéro en nadien een heerlijk bordje voorschotelen aan een hongerige crew?

yes, helemaal mijn ding.

​

dit met als compagnon de route :

mijn madam, mijn bbq & mijn mobiele keuken.

 

ook 'de ronde', 'vive la vie', 'stubru', 'thuis',
'studio 100', 'nachtwacht' , 'gamekeepers' , 'vrede op aarde', 'fear factor', 'extreme make-over', 'het rad' en nog veel meer staan op mijn palmares. 

hopelijk meer van dit in de toekomst. 

enkel hoofdgerecht?

of toch liever een voor-en hoofdgerecht.

of kies je voor een hoofd- en nagerecht?

alles is bespreekbaar!

Wat schotelen we zoal voor? een greep uit ons repertoire.

​

Bao bun – pulled chicken – sweet chili
Yuzu taart – witte chocolade – pistache

 

Bloemkool/curry soep - pompernickel
Puree zoete aardappel – gelakt varken  -limoenpesto

​

Wortelsoep – ras el hanout - pompoenpitten
Gehaktballen kip – dragon – mosterd – witloof – puree

​

Soep geroosterde paprika – Maredsous kaas
Gevulde aubergine – baba ganoush –parelcouscous

 

Gegrilde courgette – labneh – pinda
Burrito – rundsgehakt – coleslaw – Sriracha saus

 

Crispy Chicken – Penang curry – limoenrijst
Panna cotta chocolade – peer – crumble

 

Beef braciole (runderrollade) – pizzaiola saus – wedges
Citroentaart - framboos

 

Thaise waterzooi – chili – limoen
Roasted potatoes – parelhoen – pepersaus

 

Andijviestoemp – goudbrasem – beurre blanc
Tiramisu

 

Iberico wangen – krielaardappelen – remoulade knolselder
Passievrucht taartje – tonka – melkchocolade

bottom of page