RAF VERSTRAETe
kok
set-catering

sinds enkele jaren mag ik mezelf
de set-cateraar van 'vive le vélo' noemen.
​
elke dag (stipt) om 18u apéro en nadien een heerlijk bordje voorschotelen aan een hongerige crew?
yes, helemaal mijn ding.
​
dit met als compagnon de route :
mijn madam, mijn bbq & mijn mobiele keuken.
ook 'de ronde', 'vive la vie', 'stubru', 'thuis',
'studio 100', 'nachtwacht' , 'gamekeepers' , 'vrede op aarde', 'fear factor', 'extreme make-over', 'het rad' en nog veel meer staan op mijn palmares.
hopelijk meer van dit in de toekomst.
enkel hoofdgerecht?
of toch liever een voor-en hoofdgerecht.
of kies je voor een hoofd- en nagerecht?
alles is bespreekbaar!
Wat schotelen we zoal voor? een greep uit ons repertoire.
​
Bao bun – pulled chicken – sweet chili
Yuzu taart – witte chocolade – pistache
Bloemkool/curry soep - pompernickel
Puree zoete aardappel – gelakt varken -limoenpesto
​
Wortelsoep – ras el hanout - pompoenpitten
Gehaktballen kip – dragon – mosterd – witloof – puree
​
Soep geroosterde paprika – Maredsous kaas
Gevulde aubergine – baba ganoush –parelcouscous
Gegrilde courgette – labneh – pinda
Burrito – rundsgehakt – coleslaw – Sriracha saus
Crispy Chicken – Penang curry – limoenrijst
Panna cotta chocolade – peer – crumble
Beef braciole (runderrollade) – pizzaiola saus – wedges
Citroentaart - framboos
Thaise waterzooi – chili – limoen
Roasted potatoes – parelhoen – pepersaus
Andijviestoemp – goudbrasem – beurre blanc
Tiramisu
Iberico wangen – krielaardappelen – remoulade knolselder
Passievrucht taartje – tonka – melkchocolade