top of page

set-catering

17850482012617632.jpg

 

sinds enkele jaren mag ik mezelf
de set-cateraar van 'vive le vélo' noemen.

elke dag (stipt) om 18u apéro en nadien een heerlijk bordje voorschotelen aan een hongerige crew?

yes, helemaal mijn ding.

dit met als compagnon de route :

mijn madam & mijn mobiele keuken.

 

ook 'stubru', 'thuis', 'studio 100', 'nachtwacht' , 'gamekeepers', 'vrede op aarde', 'fear factor', 'het rad', 'liefde voor muziek' en nog veel meer staan op mijn palmares. 

hopelijk meer van dit in de toekomst. 

enkel hoofdgerecht?

of toch liever een voor-en hoofdgerecht.

of kies je voor een hoofd- en nagerecht?

alles is bespreekbaar!

Wat schotelen we zoal voor? een greep uit ons repertoire.

Bao bun – pulled chicken – sweet chili
Yuzu taart – witte chocolade – pistache

 

Bloemkool/curry soep - pompernickel
Puree zoete aardappel – gelakt varken  -limoenpesto

Wortelsoep – ras el hanout - pompoenpitten
Gehaktballen kip – dragon – mosterd – witloof – puree

Soep geroosterde paprika – Maredsous kaas
Gevulde aubergine – baba ganoush –parelcouscous

 

Gegrilde courgette – labneh – pinda
Burrito – rundsgehakt – coleslaw – Sriracha saus

 

Crispy Chicken – Penang curry – limoenrijst
Panna cotta chocolade – peer – crumble

 

Beef braciole (runderrollade) – pizzaiola saus – wedges
Citroentaart - framboos

 

Thaise waterzooi – chili – limoen
Roasted potatoes – parelhoen – pepersaus

 

Andijviestoemp – goudbrasem – beurre blanc
Tiramisu

 

Iberico wangen – krielaardappelen – remoulade knolselder
Passievrucht taartje – tonka – melkchocolade

bottom of page