RAF VERSTRAETe
kok
set-catering

sinds enkele jaren mag ik mezelf
de set-cateraar van 'vive le vélo' noemen.
elke dag (stipt) om 18u apéro en nadien een heerlijk bordje voorschotelen aan een hongerige crew?
yes, helemaal mijn ding.
dit met als compagnon de route :
mijn madam, mijn bbq & mijn mobiele keuken.
ook 'de ronde', 'vive la vie', 'stubru', 'thuis',
'studio 100', 'nachtwacht' , 'gamekeepers' , 'vrede op aarde', 'fear factor', 'extreme make-over', 'het rad' en nog veel meer staan op mijn palmares.
hopelijk meer van dit in de toekomst.
enkel hoofdgerecht?
of toch liever een voor-en hoofdgerecht.
of kies je voor een hoofd- en nagerecht?
alles is bespreekbaar!
Wat schotelen we zoal voor? een greep uit ons repertoire.
Bao bun – pulled chicken – sweet chili
Yuzu taart – witte chocolade – pistache
Bloemkool/curry soep - pompernickel
Puree zoete aardappel – gelakt varken -limoenpesto
Wortelsoep – ras el hanout - pompoenpitten
Gehaktballen kip – dragon – mosterd – witloof – puree
Soep geroosterde paprika – Maredsous kaas
Gevulde aubergine – baba ganoush –parelcouscous
Gegrilde courgette – labneh – pinda
Burrito – rundsgehakt – coleslaw – Sriracha saus
Crispy Chicken – Penang curry – limoenrijst
Panna cotta chocolade – peer – crumble
Beef braciole (runderrollade) – pizzaiola saus – wedges
Citroentaart - framboos
Thaise waterzooi – chili – limoen
Roasted potatoes – parelhoen – pepersaus
Andijviestoemp – goudbrasem – beurre blanc
Tiramisu
Iberico wangen – krielaardappelen – remoulade knolselder
Passievrucht taartje – tonka – melkchocolade